Cégünk 2001 óta teljes körű megoldást kínál a takarítással, tisztítással kapcsolatos problémákra. Az általunk forgalmazott és szervizelt gépek világszerte évtizedek óta ismertek, kiváló minőségűek, megbízhatóak, egyszerűen kezelhetőek és célszerű használat, megfelelő karbantartás, szerviz igénybevételével igen hosszú élettartamúak.

Vállalkozásunk széles termékskálával várja partnereit, forgalmazunk hobbi, ház körül használatos gépeket és professzionális, ipari berendezéseket is.
Hobbi magasnyomású tisztítóberendezéseinkkel a hagyományos takarítási módszereknél hatékonyabb eredmény érhető el a ház körüli, szabadtéri tisztítás és ápolás terén. Használata sokoldalú, hiszen az autók és járművek alkalmankénti tisztítása mellett a kerti bútorok, szerszámok takarítása is megoldható.
Seprőgépeinket a járdák, utak, kocsibeálló takarításához ajánljuk, mellyel sokkal gyorsabban és alaposabban végezhető el a szemét összegyűjtése.
Beltéri háztartási takarítóeszközeinkkel garantált a tisztaság otthonunkban. Száraz-nedves porszívónk ideális segítőtárs a lakásban, a műhelyben, a garázsban, az autónál, bármilyen szennyeződésről legyen szó.